May
2

Essentiq je naložba v lepšo kožo

Author Uporabnik    Category Zdravje     Tags

Izdelki za nego otrok

Najboljša izbira za otroke in odrasle je naravna kozmetika Essentiq izdelana iz prvovrstnih sestavin. Marsikdo se tega še kako dobro zaveda, a vseeno posega po običajnih kozmetičnih preparatih, saj je prepričan, da je kakovostna kozmetika predraga za njegov žep. A v resnici to sploh ne drži! Naj vam razložimo, zakaj naravna organska kozmetika sploh ni tako draga, kot se vam morda zdi …

Za zdravje nam ne sme biti škoda denarja
Velikokrat denar zapravljamo za različne izdelke, ki jih morda sploh ne potrebujemo. Po drugi strani pa se nam določeni kakovostni izdelki zdijo dragi, saj lahko za ceno enega naravnega šampona ali drugega kozmetičnega izdelka dobimo več cenejših kozmetičnih izdelkov. Ti resda niso narejeni le iz naravnih sestavin, a večini čisto dobro služijo. Pa je res tako?

Marsikdo ima različne težave s kožo, za katere misli, da se jih ne da odpraviti. Enako velja tudi za suhe ali poškodovane lase ter druge podobne nadloge. V resnici pa so te težave lahko posledica različnih dejavnikov, med katerimi sta na primer stresno življenje in onesnažen zrak pa tudi nekakovostna kozmetika. Ta lahko stanje kože še poslabša, namesto da bi ga izboljšala.

Zato se vam vsaj takrat, ko čutite, da vaš imunski sistem ni v najboljšem stanju, ko ste bolni ali pod velikim stresom, v nosečnosti in drugih podobnih situacijah, ko želite nekaj narediti za svoje zdravje in dobro počutje, splača uporabljati organsko kozmetika. Naravna kozmetika Essentiq je zagotovo pametna izbira!

Kakovostna kozmetika je naložba v zdravo in lepo kožo ter v dobro počutje. Tista kozmetika, ki je narejena iz naravnih sestavin, kakršne so uporabljale že naše babice, je vsekakor kakovostna. In prav taka je tudi naravna kozmetika Essentiq. Nakup takšne kozmetike je zato naložba, ki se obrestuje!

Post comment

EPP

firmica"

Vremenska napoved

August 23, 2017, 9:57 am
Sunny
Sunny
15°C
real feel: 17°C
current pressure: 1020 mb
humidity: 76%
wind speed: 0 m/s N
wind gusts: 0 m/s
UV-Index: 3
sunrise: 6:11 am
sunset: 7:57 pm
 

Zadnje Objave

Kategorije