Apr
22

Marsikatero živilo je lahko dober dodatek h kozmetiki

Author admin1    Category Zdravje     Tags

Določena živila so res vsestranska in uporabimo jih lahko marsikje. Ljudje smo namreč bitja z domišljijo, ki nam pomaga do tega, da ugotavljamo, za kaj vse je lahko nekaj uporabno. Vzemimo npr. samo kokosovo olje, ki je v zadnjem času zelo priljubljeno živilo tako v kuhinji kot tudi na področju kozmetike in lepotičenja na sploh. Za to živilo je znano, da vsebuje toliko različnih snovi, ki imajo skupni imenovalec, in to je neverjetna kakovost in uporabnost, ki ji ni konca.

Msm je  prav tako sredstvo z nenavadnim imenom, ki ga lahko uporabljamo marsikje in na mnoge načine. Je rastlinskega izvora in je naravni vir žvepla. Gre za zelo priljubljeno prehransko dopolnilo in je izvrsten dodatek k domači kozmetiki.

Msm je dostopen, saj ga lahko kupimo povsod, predvsem pa je priljubljen nakup preko spletne trgovine Nutrisslim, ki je preverjena in zelo kvalitetna prodajalna prehranskih dopolnil in še česa drugega. Msm živilo se običajno prodaja v vrečki, in sicer v količini 250 g. Cena se giblje nekje do 20 evrov, toda vredno je tvegati, saj je rezultat zagotovljen.

To priljubljeno sredstvo nastaja na zelo zanimiv način, in sicer pri rastju alg v oceanih in nato izhlapi v oblake. V obliki dežja potem v nadaljevanju pade na našo zemljo in posledično postane hrana oziroma hranilo za živa bitja vseh vrst. Ljudje ga npr. uporabljamo kot dodatek  k prehrani ali pa kot dodatek pri kozmetiki.

Ženske vedo, da je živilo izredno učinkovito, če ga mešamo s kokosovim oljem in ga nato nanesemo na lase, tik preden jih umijemo. Lahko pa je tudi izvrsten piling za obraz. Dodamo ga lahko npr. v ekstra deviško olje in ga nato nanesemo na obraz.

Seveda moramo paziti, da dnevna uporaba tega živila ni prekoračena. Strokovnjaki namreč menijo, da je dovolj, če na dan uporabimo 1 do 2 čajni žlički živila na dan, da bo učinkovitost zadovoljila naše potrebe in da si ne bomo naredili dodatne škode.

Post comment

EPP

firmica"

Vremenska napoved

August 23, 2017, 9:58 am
Sunny
Sunny
15°C
real feel: 17°C
current pressure: 1020 mb
humidity: 76%
wind speed: 0 m/s N
wind gusts: 0 m/s
UV-Index: 3
sunrise: 6:11 am
sunset: 7:57 pm
 

Zadnje Objave

Kategorije