Oct
10

Senčila

Author admin1    Category Dom in vrt     Tags

Ste ravnokar kupili novo hišo? Morda jo gradite, ali pa želite le malenkost posodobiti njen izgled? Če je vaš odgovor pritrdilen, berete pravi članek, danes bomo namreč pisali o senčilih, ki lahko bistveno osvežijo ali pa pokvarijo izgled stavbe v kateri živite ali ustvarjate. V kolikor govorimo o zunanjem videzu vašega bivališča, govorimo tudi o zunanjih senčilih, ki učinkovito zaščitijo notranjost pred firbčnimi pogledi, vročino poleti in mrazom pozimi. Pozimi vam lahko privarčujejo kakšen evro, saj so dodatni izolator, ki tvori zračni most med oknom in senčilom. V kolikor želimo videz posodobiti od znotraj, govorimo o notranjih senčilih, ki poleg senčenja in zaščite pred soncem ter firbci, predstavljajo tudi pomemben dekorativni element. Več na http://www.tehrol.com/sencila

Na prvi pogled izbira deluje enostavna, toda ko se malce poglobiš v vse skupaj vidiš, da ni tako preprosto. Ste vedeli, da obstaja kar pet vrst različnih zunanjih senčil, ki se še naprej delijo glede na montažo in prav tako pet notranjih, ki se prav tako še dodatno razdelijo? Kako med tako razširjeno ponudbo izbrati pravo varianto za vas, ne da bi čez nekaj let obžalovali nakup? Predlagamo, da se sami pozanimate kolikor je le možno in se šele nato pogovorite s strokovnjakom, izberete pa tisto, kar želite vi in je tudi dejansko izvedljivo za vaš primer. Nikakor na slepo ne zaupajte strokovnjakom, ker potem odločitev ne bo vaša in boste imeli občutek, da vam je bila vsiljena. Le vzamite odgovornost v svoje roke!

 

Pomembno je, da veste kaj vam je všeč in kakšen učinek želite doseči. Recimo v notranjosti hiše ali stanovanja, kjer imajo senčila tudi dekorativno funkcijo, je izjemno pomembno, da izberete pravi stil, ki se bo skladal z vašim okusom in pohištvom. Vzemimo za primer žaluzije, ki so najpogostejša izbira, in če se ne pozanimamo, imamo občutek, da je tudi edina. Žaluzije dajejo precej moderen a hladen videz, v kolikor želite, da vaše stanovanje deluje bolj domače in toplo, bodo veliko bolj primerna izbira lamelne zavese.

Kakorkoli že, preberite si več na Tehrol.si, ko se odločite kaj vam je všeč in kaj želite, pa se dogovorite za obisk strokovnjaka, ki vam bo povedal, če so vaše želje tudi izvedljive.

Comments are closed.

EPP

firmica"

Vremenska napoved

August 23, 2017, 9:54 am
Sunny
Sunny
15°C
real feel: 17°C
current pressure: 1020 mb
humidity: 76%
wind speed: 0 m/s N
wind gusts: 0 m/s
UV-Index: 3
sunrise: 6:11 am
sunset: 7:57 pm
 

Zadnje Objave

Kategorije