Feb
27

Siemens šolanje za praktično znanje

Author Uporabnik    Category Izobraževanje     Tags

 

Tudi v Sloveniji vam je na voljo odlično in kakovostno Siemens šolanje za avtomatizacijo in različne industrijske rešitve, ki se izvaja v posebnem vadbenem centru na najsodobnejši opremi in v delovnem okolju TIA Portal. Na voljo so različni tečaji s tega področja, ki vam pomagajo do bolj učinkovite uporabe opreme za industrijsko optimizacijo.

Šolanja so oblikovana za industrijo SITRAIN in namenjena vsem, ki bi radi izboljšali znanje na tem področju, torej predvsem programerjem ter tudi vzdrževalcem avtomatiziranih postrojev, pa tudi vsem ostalim, ki se srečujejo s Siemensovo opremo pri svojem delu ter jo morajo zato znati uporabljati.

Tečaji se delijo na več različnih tipov in stopenj, predvsem pa so oblikovani tako, da tečajniki z vajami dobijo veliko praktičnega znanja, ki ga lahko kasneje uporabijo pri delu. Na tak način lahko podjetja usposobijo ustrezen kader oziroma poskrbijo za izpopolnjevanje svojih zaposlenih.

Siemens šolanje je namreč oblikovano tako, da tečajnik najprej spozna osnove in delovno okolje TIA Portal ter to, kako ga uporabljati, čemur je namenjen tečaj na osnovi stopnji. Za tem lahko svoje znanje kadarkoli nadgradi z nadaljevalnimi tečaji, na katerih pridobi bolj specifično in kompleksno znanje, ki mu omogoča samostojnost in efektivnost pri delu ter učinkovito uporabo naučenega v praksi.

Za obvladovanje tega področja namreč samo znanje programiranja namreč ni dovolj, ampak je treba imeti tudi dodatna specifična znanja. Klasično programiranje se nadomešča z bolj kompleksnim oziroma višjim programskim jezikom SCL, v katerem je treba znati sprogramirati različne algoritme in poskrbeti za opravljanje diagnostike.

Večina na novo zaposlenih tega specifičnega znanja nima, zato jih je treba ustrezno izobraziti s pomočjo ustreznih tečajev, v katerih bodo najprej spoznali osnove. Po opravljenem osnovnem tečaju bodo sposobni bolj samostojnega dela pri izdelavi krmilne logike za enostavne procese, z izkušnjami in nadaljevalnimi tečaji pa bodo lahko to svoje znanje izboljšali in postali pravi strokovnjaki na tem področju.

Če vas zanima več o Siemens izobraževanjih in tečajih, kontaktirajte podjetje VRD Dankon in poskrbite za praktično in strokovno znanje svojih zaposlenih!

 

 

 

 

 

Post comment

EPP

firmica"

Vremenska napoved

August 23, 2017, 9:57 am
Sunny
Sunny
15°C
real feel: 17°C
current pressure: 1020 mb
humidity: 76%
wind speed: 0 m/s N
wind gusts: 0 m/s
UV-Index: 3
sunrise: 6:11 am
sunset: 7:57 pm
 

Zadnje Objave

Kategorije